DEFINITIEVE LASERONTHARING met de CoolSkin+ Diode Ice Laser


Dè nieuwe standaard op het gebied van duurzame ontharing! Cool, toch!

Nooit geen last meer van vervelende ingroeiende haartjes, ontstekingen of altijd moeten controleren of je wel zo naar buiten kan in je zomers topje. Een gladde en zachte huid is het resultaat na definitief ontharen met de  CoolSkin+ Diode Ice Laser.

Wat maakt laserontharing met de Diode CoolSkin+ Ice Laser zo bijzonder?

De Diode CoolSkin+Ice laser maakt gebruik van de SHR techniek. SHR staat voor Super Hair Removal en is een procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar definitief te verwijderen op een snelle en volledig pijnloze manier, ook op de meest gevoelige zones.

Je kan behandeld worden ongeacht je huidtype of het seizoen.

 

Het geheim van de pijnloze SHR techniek is dat enkel de haarfollikel wordt beschadigd. 

Omdat de lichtstraal continu in beweging is, èn gecombineerd wordt met een ingenieus koelsysteem, worden de behandelingen met de CoolSkin + Diode Ice Laser door klanten als volledig pijnloos beschreven. Dit i.t.t. tot traditionele laser/IPL/VPL ontharing, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandelt, wat kan resulteren in een erg pijnlijke behandeling en potentiële huidbeschadiging.

Snelle & comfortabele definitieve ontharing

  • Pijnloos ! Beloofd !
  • Snelle behandeltijd
  • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kan je je dagelijkse bezigheden weer oppakken
  • Effectief voor alle huidtypes, inclusief de zeer lichte, gebruinde of zeer donkere huid
  • De hoge dekkingsratio van de laserkop garandeert dat elke follikel wordt behandeld
  • Perfect voor elke lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen als gezicht, rug en bikinilijn
  • Veilige behandeling het hele jaar door
  • Gemiddeld  8 sessies

Veel gestelde vragen

Moet ik mijn haren laten groeien?

Nee juist niet. We vragen om de haren een paar dagen voor de behandeling af te scheren. Wel zien we de beharing eerst graag even om goed te kunnen beoordelen met wat voor haar we te maken hebben. Dit beoordelen we tijdens het intakegesprek.

Hoe vaak heb ik een behandeling nodig?

Er zijn gemiddeld 8 behandelingen met de Diode Coolskin+ Ice Laser nodig. Dit is wisselend per zone. We bespreken dit tijdens het intakegesprek. Indien er toch een 9e behandeling zou nodig zijn, is deze volledig GRATIS.

Contra-indicaties

Zwangerschap en borstvoeding, epilepsie, pacemaker, diabetes (behandeld met insuline-inspuitingen)

Is er onderhoud nodig na permanent ontharen?

Haren zijn soms in staat zichzelf te herstellen of kunnen door hormoonschommelingen opnieuw worden aangemaakt. Wij adviseren daarom de beharing goed in de gaten te houden en eventueel één keer per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Afspraak maken?

We adviseren om altijd eerst een Intake gesprek te boeken. Dit neemt een half uurtje in beslag. Daarin word je de techniek van de Diode CoolSkin+ Ice Laser uitgelegd en worden de te behandelen zones bekeken.  Je krijgt ook een korte testsessie op een te behandelen zone.  Hierna beslis je pas of je de laserbehandelingen wenst uit te voeren. Een Intake gesprek is GRATIS.

Zowel het Intakegesprek, als laserbehandelingen kunnen makkelijk online geboekt worden.