Esthetisch arts - Injectables


 

Dokter Mark Van Oort is niet enkel werkzaam als kinderarts, tijdens zijn opleiding als arts begon hij zich ook te verdiepen in de niet-chirurgische esthetische geneeskunde: namelijk injectables. 

En laat dit net een mooie aanvulling zijn op de huidverbeterende behandelingen die we reeds bij Lamano Skin Experts uitvoeren.

 

Immers, zijn we niet allemaal een beetje ijdel? Zien we niet hier en daar een rimpeltje dat we niet met de niet-invasieve gelaatsbehandelingen wegkrijgen?

 

 

We zijn er beiden van overtuigd dat een goede huidverzorging essentieel is om huidveroudering tegen te houden. Maar toveren kunnen we niet. Ergens stopt het en dat is waar injectables een oplossing kunnen bieden. Hier spreken we dan over diepere rimpels en fronsrimpels.

Botox gaat niet enkel bestaande rimpels vervagen, het voorkomt ook de vorming van nieuwe rimpels. Voorkomen is beter dan genezen, vandaar dat botox ook bij jongere klanten kan toegediend worden nog voor de eerste rimpels verschijnen.

 

Mede dankzij zijn beroep als arts, is Dokter Van Oort het gewoon om heel fijn te werken. Botox heeft voor hem dan ook geen geheimen.

Eerst overlegt hij met jou wat je wensen en verwachtingen zijn. Zijn deze wensen irreëel, of stroken deze niet met zijn en ons idee van huidverbetering, dan wordt de behandeling niet uitgevoerd. Een botoxbehandeling moet er immers voor zorgen dat je er beter uitziet, zonder dat men effectief kan benoemen wààrom je er beter uitziet.

Dit is onze filosofie bij Lamano Skin Experts, en we zijn heel blij dat dokter Van Oort onze visie hierin volgt.

 

 

Vrije data Esthetisch Arts bij Lamano Skin Experts

 

Za 17/02/24 van 9u - 14u

Za 16/03/24 van 9u - 14u

Za 27/04/24 van 9u - 14u

Za 08/06/24 van 9u - 14u

 

Wat is botox?

Botuline toxine – of Botox –  is een stof die wordt geproduceerd door de Botulinum Clostridium bacterie. Deze stof wordt verwerkt en wordt o.a. gebruikt om rimpels te behandelen. Het werkt als een spierverslapper. Doordat de behandelde spiertjes tijdelijk niet meer kunnen samentrekken, zal de ontwikkeling van rimpels worden tegengegaan en zullen bestaande rimpels vervagen of zelfs verdwijnen.

 

Het effect is zichtbaar na 2 tot 3 dagen en is maximaal na 2 weken. Het houdt – afhankelijk van persoon tot persoon – 3 tot 6 maand aan.

Prijzen?

Voorhoofdrimpels: €150
Kraaienpootjes: €150
Fronsrimpel: €150

 

1 zone: €150
2 zones: €275
3 zones: €400

Hoe verloopt de behandeling?

U kan uw afspraak voor Botox makkelijk maken via de online booking van onze site.

Na uw consultatie, waarin u uw wensen kenbaar maakt, kan uw behandeling van start gaan. Dit samen, neemt een half uurtje in beslag.

De naalden waarmee gewerkt worden zijn zo fijn dat een botoxbehandeling als pijnloos ervaren wordt.

Er is geen downtime. Daarmee bedoelen we dat u onmiddellijk achteraf uw normale activiteiten kan hervatten. Verder kan u gewoon uw huid verzorgen zoals u gewoon bent te doen, ook make-up mag de dag zelf gewoon weer aangebracht worden.

 

Praktische tips

  • Zorg ervoor dat u geen make-up draagt voor een behandeling.
  • Zorg ervoor dat u niet ziek bent als u een behandeling krijgt. Wallen en huidkwaliteit  kunnen slechter lijken dan ze effectief zijn.

 

U kan geen behandelingen krijgen als u:

  • zwanger bent of borstvoeding geeft.
  • een koortsblaas heeft of een andere huidinfectie in het gelaat
  • alcohol gedronken hebt