Gelaatsbehandelingen

Ontdekkingsbehandeling

 

Bij je eerste bezoek aan Lamano Skin Experts, raden we je aan om onze Ontdekkingsbehandeling te boeken. Daarin zit een complete huidanalyse met ons professioneel LightSkin Huidanalysetoestel. Op basis van deze resultaten en de info die je ons geeft wat je dagdagelijkse verzorging betreft, gaan wij samen met jou bepalen welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid en krijg je van ons advies over de verdere  thuisverzorging van je huid.

 

De Ontdekkingsbehandeling bestaat uit :

Huidanalyse met ons LightSkin Huidanalysetoestel

Advies over je thuisverzorging

Volledige gelaatsbehandeling afgestemd op de noden van je huid

Duurtijd: 120 min  - 120€

Opgelet: Hiervoor vragen we je om, indien mogelijk,  je huid ten minste 2u van te voren te hebben gereinigd om de natuurlijke lipide van je huid te kunnen analyseren, en GEEN make-up te dragen.


Huidverzorging of huidverbetering?

 

Wat is nu het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering?

 

Bij een huidverzorgende gelaatsbehandeling gaan we de huid manueel behandelen. Hier ligt onze focus op het verzorgende en ontspannende aspect.  Bij huidverbetering gaan we vooral resultaatgericht werken naar een betere, mooiere huid. We maken  vaak gebruik van toestellen en/of peelings die volledig pijnloos zijn, maar nèt dat tikkeltje verder gaan dan onze handen kunnen.