Handen


Manicure

De verzorging van uw natuurlijke nagel :

– desinfectie voor een optimale hygiëne
– vormvijlen van de nagel
– nagelriemverzorging
– handcrème

Prijs : 25 €

U kan ook kiezen voor de Manicure Deluxe ! Hier wordt de manicure afgesloten met een zachte scrub en hydraterende pakking.

Prijs : 45€


Biab Manicure

Wat is BIAB Manicure?

BIAB staat voor ‘Builder in a bottle’ en is veel steviger dan de klassieke gellak, maar dan weer soepel genoeg om niet van kunstnagels of gelnagels te spreken.

Deze behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven. De kans op scheuren is heel klein.

BIAB biedt itt gellak ook de oplossing voor mensen met zeer korte of dunne nagels, of voor nagels die zeer snel inscheuren.

BIAB-nagels blijven 3 tot 4 weken zitten.

Je natuurlijke nagels zijn nooit beschadigd. Je kan kiezen voor een eenmalige behandeling of je kan de behandeling blijven herhalen, zo vaak je wilt.

Prijzen BIAB behandelingen

BIAB Manicure

Prijs :

Full Color : 45€

French : 50€

Babyboom: 50€

 

Verwijderen van BIAB zonder nieuwe behandeling : 30€  (incl. mini-manicure en verzorging)

 

Wat is BIAB Babyboom

Gaat je voorkeur uit naar een natuurlijke look? Dan zijn babyboom nagels misschien iets voor jou.

Een traditionele babyboom nagel heeft een lichtroze tint, die langzaam overloopt in een witte tip. Omdat de look een natuurlijke kleur en een rustig kleurverloop heeft, zien jouw nagels er natuurlijk uit.

Laat je voor de eerste keer nagels zetten? Ook dan zijn babyboom nagels een goede keuze. Zo kom je erachter of dit wel of niet bij jou past.