Massages


Nood aan wat me-time? Laat je verrassen door ons aanbod van massages, en reserveer een momentje voor jezelf. Je verdient het!

Gelaat- en Hoofdhuidmassage (15 min)

 

Kom tot innerlijke rust en vergeet even alle zorgen tijdens deze ontspannende massage. Er wordt rekening gehouden met je huidtype, de doorbloeding wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd.

25 €


 

 Rug, Nek en Schoudermassage (30 min)

 

Stress, is in vele beroepen de kwaal bij uitstek! Wie kent het niet, de stijve nek en de schouderspieren die steenhard en pijnlijk aanvoelen, met zeer vaak hoofdpijn tot gevolg. Dit kan echter verholpen worden door een doeltreffende ontstressingsmassage. Rug, hals en schouders worden intens gemasseerd, de bloedsomloop gestimuleerd en de stress verlaagd.

 

Etherische olie : 40€

Green Tea Jelly (helpt verkrampte spieren los te maken ) :  45€

Black Tea Jelly (ontgiftend en ontstekingsremmend) : 45€

 


Lichaamsmassage (60min)

 

De ideale massage om je stressniveau te verminderen, uitgevoerd met zalig warme essentiële oliën.

Deze massage richt zich op het stimuleren van de zintuiglijke zenuwuiteinden in de huid, waardoor endorfines in de hersenen vrijkomen: dit zijn natuurlijke pijnstillers die een gevoel van welzijn creëren.

80€


 

 Hot Candle Massage

 

Laat je verwennen met een heerlijke kaarsenmassage. Warme kaarsenolie wordt eerst voorzichtig op de huid gegoten en daarna heerlijk ingemasseerd. Een nieuwe weldaad voor uw huid.  De gewaarwordingen en de effecten van onze kaarsenmassage geven een speciale voldoening. Het geeft niet alleen een diepe rust en een gevoel van totale ontspanning, maar verzacht en voedt je huid.

 

Rug (30min) 50 €